DOĞADAYIM,OYUNDAYIM

Turuncu Sınıf öğretmenimiz Rabia Karkan'ın proje katılımcısı olarak yer aldığı ve proje ortaklarıyla beraber yürüttüğü "DOĞADAYIM,OYUNDAYIM" adlı e-twinning projesi çalışmaları başlamıştır. Tanıtım broşürü yayınlanmıştır.

''DOĞADAYIM,OYUNDAYIM'' e Twinning projesinin amacı,öğrencilerimize doğadaki materyallerin etkinlik malzemesi olarak kullanabileceğini ve her zaman doğal materyallerden oyuncaklarının çevrelerinde gizli olduğunu eğlenceli bir yolla göstermek ve doğanın insanlar için önemi ile yaşamımıza katkısını kavramalarına çalışmaktır. Projemizde doğadaki materyaller ile yapılandırılmış oyunlar, hikayeler ve ürünler oluşturarak öğrencilerimize doğamızı korumanın önemini kavratmak amaçlanmıştır.

Proje sonunda öğrencilerimizde,

1.Doğadaki materyalleri fabrikasyon bir değişim geçirmeden oyun materyali olarak kullanarak hem doğayı hem de kaynaklarımızı korumuş olacağız.
2.Enerji tasarrufu sağlamış olacağız.
3.Doğanın ve doğanın korunmasının önemini öğreterek gelecek nesillere temiz bir çevre bırakabilmeyi sağlamış olacağız.