Toki Plevne Anaokulu
ÇAMLITEPE MAHALLESİ 2. ETAP TOKİ KONUTLARI 123040 NOLU CAD. NO1 ŞEHİTKAMİL GAZİANTEP

VİZYON

“Gaziantep´de en kaliteli ve çağdaş uygarlık düzeyi üzerinde okul öncesi eğitimi uygulanarak; öğrencilerimizin dün yapamadığı bir şeyi bugün yapabiliyor olmasını başarmaktır.”

MİSYON

Atatürk İlke ve inkılâplarına bağlı, çağın gerekleri ile donanmış uygun eğitim ortamlarında, bilimsel yöntem ve teknikler kullanarak ,özgür düşünen ,kendisi ve toplumla barışık, milli ve evrensel değerleri benimsemiş, kendine güvenen, yapıcı yaratıcı, hoşgörülü çevreye ve canlılara karşı duyarlı, sosyal ilişkileri güçlü, sorumluluk sahibi mutlu bireyler yetiştirmek için varız.

İKİLİ

07.50-12.50 12.50-17.50

KALORİFER -DOGALGAZ

Pansiyon Bilgisi

İL MERKEZİNE 10 KM

Yerleşim Yeri Bilgisi

ÇAMLITEPE MAHALLESİ 2.ETAP TOKİ KONUTLARI 123040 NOLU CADDE NO:1 ŞEHİTKAMİL GAZİANTEP

Sportif Etkinlikler

´´SPOR ŞEHRİ GAZİANTEP PROJESİ´´ KAPSAMINDA OKULUMUZDA SPORTİF FAALİYETLERİN PLANLAMASI YAPILARAK SPORTİF FAALİYETLER GERÇEKLEŞTİRİLMEKTEDİR.

´´KODLANTEP PROJESİ´´ KAPSAMINDA OKULUMUZA KODLAMA EĞİTİMİ VERİLMEKTEDİR.

Proje Çalışmaları

BEN OKUYORUM GAZİANTEP OKUYOR PROJESİ, GAZİANTEP SOSYAL OKUL PROJESİ,SPOR ŞEHRİ GAZİANTEP PROJESİ, HAYDİ BABA OKULA PROJESİ, BÖLGELERİ TANIYORUM ÜLKEMİ TANIYORUM PROJESİ, MESLEK TANITIM GÜNLERİ PROJESİ,VELİYİZ İLETİŞİMDEYİZ PROJESİ, DEĞERLERİMİ ÖĞRENİYORUM PROJESİ,VELİ KİTAP OKUMA HALKASI PROJESİ, BENİM AİLEM BENİM GELECEĞİM PROJESİ